19 noiembrie 2023

Ultima lună de toamnă
   Timpul a trecut atât de repede... Nu mă mir, așa e când ai multe pe cap, dar, recunosc, mi-ar plăcea să nu mai am un astfel de sentiment. Mi-e dor să mă plictisesc! 
    În ultimele săptămâni am ieșit din zona de confort, cumva s-au simțit beneficiile, am avut parte de multe evenimente și de tot felul de situații, unele neplăcute. E bine însă când cineva are suficientă energie pozitivă că să-ți neutralizeze toți gărgăunii care nu-ți dau pace. E bine să ai pe cineva în preajmă care să te scoată din stările tale proaste. Cu toate astea, încă mă gândesc că acest efort ar trebui să fie printre responsabilitățile mele. Și, deocamdată, nu e!
  Bun...mai sunt câteva zile din această lună, în curând incep toate evenimentele ce au legătură cu ziua României, cu sărbătorile de iarnă, deci încerc să mă pregătesc pentru o nouă perioadă aglomerată. Vă las aici melodia de stretching de la Zumba și vă doresc o săptămână frumoasă!

 


 

4 comentarii:

 1. Îmi pare rău să citesc că ai întâmpinat si situații neplăcute, oricât ar fi de normal să dăm și peste ele. Ca să vedem partea plină a paharului, bucură-te că ai pe cineva aproape care să te ajute în aceste situații.
  Spor la pregătiri!

  RăspundețiȘtergere
 2. Doamne ajuta sa reusesti sa treci peste aceste situatii neplacute, ca sa te poti bucura din plin de perioada sarbatorilor. Ce bine este ca nu le-ai dus singura, ci ai avut sprijin.

  RăspundețiȘtergere
 3. Imi place cum suna "Mi-e dor sa ma plictisesc!" Si mie! 😊 Deocamdata m-am plictisit de toate maruntisurile care rasar, parca, la tot pasul - ca si cum n-ar fi, oricum, destule. 😊
  Sa-ti fie bine, iti doresc! ❤

  RăspundețiȘtergere
 4. Au si situatiile alea un rost, de cele mai multe ori -lectii de viata..
  Mult spor in ceea ce urmeaza! :)

  RăspundețiȘtergere