17 aprilie 2023

Zile


    Mi-ar fi plăcut să am parte de mai multe zile de concediu. Aș fi avut nevoie, mai bine spus. Totuși, nu e bine să fii nemulțumit căci sunt oameni care nu au avut parte de acest ,,huzur'' (care mie-mi pare a fi insuficient). 
   Aveam planuri mari înainte de vacanță, am reușit să duc la bună îndeplinire...o parte. Doar o mică parte, căci timpul este atât de zgârcit cu mine!
    Și dacă tot nu am reușit să îmi ofer puțină odihnă, o durere de spate a făcut-o totuși, în numele meu. Și-am fost forțată să mă cumințesc o vreme.
    Ne vom întoarce în curând la agitația cotidiană care nu îmi place deloc. Zilnic mă întreb cum as putea jongla eficient cu responsabilitățile mele, cum aș putea trăi mai frumos, în deplină armonie, în echilibru?! Zilnic fac schimbări mici, în bine, schimbări care să dea valoare unei stări de fapt, unei acțiuni, apoi vine realitatea peste noi, ne mai ciufulește puțin... Ne supărăm, ne revenim și o luăm de la capăt.
     

4 comentarii:

 1. Te înțeleg atât de bine! Eu, slavă Domnului am mai multe zile de concediu, dar știu că vor zbura și cele câteva zile care mi-au mai rămas, așa cum se scurg toate zilele de vacanță.
  Încerc să mă bucur la maxim de fiecare clipă.
  Și tot sper și eu să mă organizez mai bine în zilele de lucru, astfel încât să-mi rămână mai mult timp liber, dar încă nu am găsit formula potrivită.
  Îmi pare rău pentru durerea ta de spate. Sper că deja te simți mai bine acum.
  Multă sănătate, pace și bucurie!

  RăspundețiȘtergere
 2. Sanatate multa, Laura! Si sa gasesti solutii la negasite!
  Zile cu bucurii, ca stii totusi sa le gasesti!😘❤️

  RăspundețiȘtergere
  Răspunsuri
  1. Le găsesc și dacă nu le găsesc, apar de undeva de sus. Mulțumesc, Suzana!

   Ștergere