07 martie 2023

Martie...

sursa: Facebook

   Iată-ne, așadar, în luna martie, cea de-a treia lună din an. Cum sunt?! Bine... Cu bateriile descărcate, cu multe lucruri pe cap, cu termene limită, cu tot felul de gânduri și, implicit, griji. Au reapărut insomniile și toată paleta de anxietăți. 
   Am câțiva oameni care mă susțin și care îmi  înțeleg stările și care nu mă lasă să ,,pic''. Și-mi mai iau de la ei un strop de curaj, mai găsesc o fărâmiță de determinare în mine și merg înainte. Ce altceva aș putea face?! Le iau pe rând, așa cum vin. 
    Am luat o pauză de o săptămână de la sală, în speranța, că acea oră o pot valorifica altfel. Nu am valorificat-o, din contră. 
   Cineva mi-a zis: Nu trebuie să renunți niciodată la lucrurile care îți fac bine. Dacă vrei să economisești timp, renunță la obiceiurile proaste. Așa că ieri mi-am reînnoit abonamentul la zumba și am avut parte de cel mai mișto antrenament de până acum. M-am dus acolo trup și suflet, ba chiar m-am felicitat că printre n activități de toate națiile, pot face acest lucru pentru mine însămi.
   Săptămâna aceasta se anunță a fi plină de evenimente. Știu că ar trebui să mă bucur și, în linii mari, o fac, doar că mintea mea este foarte preocupată de nenumărate alte lucruri, importante și ele.
    Cam astea ar fi ,,știrile" din cea mai aglomerată perioadă a vieții mele. Tuturor doamnelor și domnișoarelor le urez de pe-acum zile de primăvară pline de soare, de bucurii, de prospețime! Să fiți bine cu voi oriunde ați fi, orice ați face! :)

 
      
    

3 comentarii:

 1. Mulțumesc frumos, Laura! Îți doresc și eu să ai încredere, speranță, curaj și determinare! Să-ți descoperi puterile nebănuite și să crezi cu tărie, asemeni ghiocelului firav, că vei răzbate, orice ar fi, pas cu pas! Și mai presus de toate, să-ți găsești odihna și lumina dătătoare de speranță! Să ai o primăvară minunată!

  RăspundețiȘtergere
 2. Minunat pentru „acel lucru” care iti place si te bucură. Si pentru că e primăvară poti adauga o plimbare zilnică care pune pe fuga anxietatea și odihneste sufletul. Indiferent daca e un drum pâna la magazin/servici/loc unde ai treabă și 5 min în care te bucuri pur si simplu de drum/de peisaj/de natură si respiri adânc primavara face bine.
  Sănătate multă și odihnă sufletească!

  RăspundețiȘtergere
 3. La multi ani Laura, imi place foarte mult naturaletea ta, sper sa reusesti sa iti gasesti echilibru in ganduri, sa te poti odihni caci de la lipsa acesteia din urma rasar cei mai multi monstruleti. Sa ai o primavara minunata, asa cum esti si tu!! Te pup

  RăspundețiȘtergere