02 octombrie 2022

Octombrie

 


     Toamna mea arată astfel...

    Septembrie m-a surprins cu o schimbare în rutina de dimineață, cu un proces de adaptare prin care eu am trecut mai greu, spre deosebire de fetița mea (și cu câteva vești rele).
   Am primit ajutor nesperat din partea vecinilor mei, ajutor pentru care sunt foarte recunoscătoare. Este minunat să ai pe cineva care să te ajute cu transportul copilului către școală, mai ales în zilele în care nu știi ce magie să faci pentru a fi în două locuri simultan. 
   Tot în această lună am descoperit uleiurile esențiale. Deși în trecut nu le acordam prea mare credit, cele trei produse pe care le-am achiziționat m-au surprins efectiv. 
   N-am reușit să debarasez casa așa cum îmi doream, dar am curățat, debarasat anumite colțuri, anumite sectoare, ceea ce mi-a oferit o stare de bine, dar și o motivație pentru zilele următoare.
       
    Octombrie presupune începerea școlii pentru ,,clasa pregătitoare de licență". Emoțiile mele sunt dublate, iar starea mea generală nu este la cote maxime. Sper doar să termin cu bine ceea ce mi-am propus. 
        Îmi doresc să urmez exemplul soțului meu. El este un om de acțiune. Își stabilește obiectivele și le duce pur și simplu la îndeplinire. Nu analizează și nu își îngreunează situația cu tot felul de supoziții. De asemenea, deși se gândește la riscuri, nu cade în capcana de-a pune răul înainte. 
        
        O toamnă frumoasă, liniștită, o toamnă caldă, colorată frumos!

3 comentarii:

  1. Inseamna ca ai un motiv de recunostinta foarte puternic: conduita jumatatii tale!
    Spor si succes la tot ceea ce faci si evita propriile capcane...
    Duminica placuta, draga Laura!❤️😘

    RăspundețiȘtergere