31 iulie 2022

Sfârșit de Iulie


 

    Vineri am luat vacanță, o vacanță după care tânjeam. Am acumulat multă oboseală și lucrul acesta începea să fie cât se poate de evident. Ieri și azi nu am putut face prea multe pentru că o stare generală de rău m-a cuprins: dureri în gât, nas înfundat, slăbiciune, frisoane etc. Toate planurile mele de weekend fiind compromise, am decis să dorm pe săturate și să urmăresc câteva filme. 

    Mâine vom avea prima ședință cu părinții și va trebui să mergem la școală pentru a ne cunoaște, pentru a discuta probabil despre uniformă, rechizite și altele... E oficial, sunt mamă de școlăriță. E uimitor cum trece vremea (fără să realizăm). Parcă mai ieri scriam pe blog despre bebelușeală ori despre adaptarea la creșă, iar azi vă scriu despre o nouă etapă.

     Ieri am urmărit ''Purple hearts", un film de dragoste cât se poate de emoționant, un film despre valurile tinereții, despre procesul de maturizare (care intervine uneori forțat), un film despre despărțire și regăsire. Vi-l recomand, așadar, chiar dacă se va lăsa cu lacrimi. De asemenea, filmul acesta îmi amintește de ''Dear John". Vizionare plăcută!

Purple Hearts - Trailer

Dear John - Trailer

6 comentarii:

 1. Somnul pe saturate! Ideal! :)
  Chiar ca a zburat timpul! Sa fiti sanatosi!
  Iti multumesc pentru recomandarea de filme.
  Numai de bine!

  RăspundețiȘtergere
 2. Succes la școală!

  P.s.
  Când fiică-mea din California ne-a spus că îi este greu cu dusu și adusu copiilor la școală, am declarat că mergem eu și soția să facem acest lucru după ce vindem totul în Ro. S-au speriat, ea și soțul ei că va trebui să aibă grijă și de noi...
  Astfel si-au intrat in rol.

  RăspundețiȘtergere