12 aprilie 2022

Marți


    Am avut parte de câteva zile capricioase (și la propriu, și la figurat), însă iată că azi a ieșit soarele. Sunt acasă cu Sofi (în cea de-a cincea zi de varicelă). De mâine, dacă voi fi sănătoasă, voi reveni la serviciu. 
     De asemenea, mă voi ocupa de înscrierea la școală și de activitățile pe care le pusesem la cale înainte ca această ,,boală a copilariei'' să dea totul peste cap. 
   Și eu mă temeam de Covid... Îmi făcusem atâtea scenarii legate de el, încât uitasem că mai există și alte boli pe pământ.
      
      Ieri am reușit să sortez câteva hăinuțe de-ale Sofiei și să fac ordine în dulapuri. Am comandat ceva și pentru școală căci va trebui să eșalonam cheltuielile în acest an, să ne stabilim niște priorități, în sfârșit, să abordam cu seriozitate conceptul de ,,utilitate economică''. 
     De asemenea, va trebui să mă pregătesc psihic pentru o noua sesiune de examene care va fi extenuantă pentru persoanele care mai au și alte responsabilități în afară de studiul în sine. 
      Dar pentru tot ce-am enumerat mai sus și pentru toate celelalte lucruri care trebuie duse la bun sfârșit, am nevoie de sănătate și de liniște! Cam atât îmi doresc în această perioadă a vieții... 
      
 

6 comentarii:

 1. Multă sănătate și curaj, dragă Laura!

  RăspundețiȘtergere
 2. Sanatate si liniste iti doresc! 😊

  Zambilele sunt minunate! Le-ai zambit inapoi?! 😊
  Spor in toate!

  RăspundețiȘtergere
 3. Sanatate multa sa aveti! Sa treaca cu bine noua sesiune. Si poate nu va fi chiar extenuanta.
  Doar interesanta si cu bucurie.
  Tin pumnii!
  Doar bine, Laura!

  RăspundețiȘtergere
 4. Sa reusesti in toate!multa sanatate!

  RăspundețiȘtergere
 5. Sanatate multa si spor in ce ti-ai propus! O saptamana binecuvantata!

  RăspundețiȘtergere