20 martie 2022

Să iasă soarele!

 


Sursă foto: Pinterest

    Am evitat să scriu o perioadă deoarece starea mea a fost destul de...precară. Să zicem doar că, după stresul pandemiei, nu mai era nevoie de un stres suplimentar (precum războiul de la granița României). Amenințările Rusiei și imaginile cu mame și copii în suferință mi-au provocat o daună totală.
    În ziua când a început războiul, de Dragobete, eram la facultate. Înainte de ultimul curs am deschis facebook-ul și am văzut tot felul de imagini care m-au lăsat fără grai. Îmi amintesc doar că m-am ridicat, pur și simplu, i-am zis unei colege: ,,Vreau să ajung la copilul meu și să-l țin în brațe!" și am gonit spre grădiniță. Gonit, impropriu zis, căci eu, deși alergam pe stradă și pe interior, am dat de cel mai lent și mai nepriceput șofer de taxi.
    În săptămâna respectivă nu am fost bună de nimic. Când primeam sfaturi, chiar bine intenționate, mă apucau toți nervii de pe lume.  
    Și iată că a trecut o lună de atunci... 

    Cum sunteți? Ce vă dă putere zilele astea?!

   
     

4 comentarii:

 1. sincer, eu am atatea pe cap ca nu mai am timp sa ma gandesc la ale mele destul.Ma straduiesc sa traiesc fiecare zi cat de frumos pot, alaturi de cei dragi, fiindca niciodat nu stii ce urmeaza, nu exista garantii.Ma intristeaza acest razboi, dar nu putem face nimic ca sa il oprim, si trebuie sa imi pastrez energia pentru ce am de facut, nu ma pot consuma inutil cu lucruri care nu tin de mine.

  RăspundețiȘtergere
 2. Sa fie soare, zic si eu!

  Fotografia e minunata! 😊

  RăspundețiȘtergere
 3. Doar dorinta de a face lucruri, de a scrie si de a evita tv-ul obisnuit.
  Mai adaug gradinaritul de balcon si putina meditatie zilnica. Doar a ne descoperi ce e puternic in noi este solutia. Eu asa cred, Laura. Sa evitam panica creata de media, cu simt de raspundere.

  RăspundețiȘtergere
 4. Cam asta este și starea mea de spirit, nu poți să scapi atît de ușor de evenimente care există și care ne întristează. Chiar și pandemia asta prin care lumea a trecut ne-a bulversat existența, dar ceea ce a urmat, războiul, refugiații a fost ceva atît de neașteptat și de irațional pentru noi...Nu poți ignora și dacă vrei! Curaj și sănătate!

  RăspundețiȘtergere