17 februarie 2022

Finish

 


Pinterest


    Salutare, dragile mele!

    Am primit urările, gândurile voastre bune cu multă bucurie. La rându-mi, vă urez sănătate, fericire spor în toate!
    Eu sunt ok. Am încheiat sesiunea ,,cu bine". Sunt integralistă, sunt împăcată cu mine căci, de data aceasta, am muncit până la epuizare. Nu a fost însă suficient la anumite materii. Cerințele au fost numeroase, sarcinile au fost dificile, termenele limită...destul de scurte. Ca să vă faceți o idee, în seara de Revelion, până spre miezul nopții, lucram de zor la portofoliul pentru Didactica geografiei. La majoritatea disciplinelor, nota finală a reprezentat o medie din punctajul obținut din prezentare, portofoliu, prezență, examen scris, astfel că, pentru a promova, era necesar să obții notă la toate categoriile mai sus menționate. Faptul că am avut posibilitatea să ajung la Facultate, a contat destul de mult. Nu vreau să știu ce s-ar fi întâmplat în alt context. A existat un seminar la care nu am putut ajunge, am fost ,,avertizată'' întreg semestrul că nu voi putea intra în examen ori că nota mea maximă va fi 6 (fără punctajul de la seminar), însă rezultatul a fost un pic peste așteptări.
    Am simțit de multe ori nevoia să renunț, să nu trimit un anumit material ori chiar să nu mă prezint la un examen, însă soțul meu mi-a băgat mințile în cap și m-a împins de la spate până în ultima clipă. El consideră că mă pot prezenta la examene fără să trec niciodată prin materie (ceea ce s-a și întâmplat).
    Pur și simplu, timpul nu îmi ajungea pentru a mă pregăti pentru serviciu și pentru școală. Au fost nopți în care am dormit trei ore sau chiar deloc. Am avut perioade în care mă întrebam: Laura, ce naiba faci? Merită efortul?!
    Sper doar să nu mai am parte de o așa perioadă îndelungată ,,de foc'', sper să îmi pot echivala câteva discipline în cel de-al doilea semestru (care, la fel, se anunță de pomină), sper să fiu sănătoasă și puternică. 
    La jumătatea lunii am împlinit 37 de ani. Anul acesta am avut parte de multe surprize foarte plăcute care m-au emoționat foarte tare. În plus, la final de sesiune, deși nu primisem toate notele, starea mea a fost foarte bună. Sper să o mențin așa!
   
    

6 comentarii:

 1. La Muuuulti Ani! Esti o forta! Felicitari pentru ceea ce ai realizat.
  Ma bucura tare mult astfel de postari. Nimic nu e simplu, dar placerea de dupa este infinita!
  Sa fiti sanatosi si bucurosi mereu!

  RăspundețiȘtergere
 2. Uaaau! Laura! Ce pot sa spun?! Iti doresc sa nu mai ai parte de astfel de perioade "de foc". 😊 Iar daca vor mai fi, vei reusi! Prima data e mai greu! 😊 Si serviciu, casa, familie si facultate e foarte greu! Toata stima si pentru sotul tau, care te-a sprijinit!
  La multi ani cu sanatate! Succes in toate!

  RăspundețiȘtergere
 3. felicitari!La multi ani!esti tanara si puternica, trage tare!

  RăspundețiȘtergere
 4. Felicitari pentru reusite si mult succes in continuare. La multi ani fericiti!

  RăspundețiȘtergere