04 decembrie 2021

Răgaz


Sursă foto: Pinterest

    Vă scriam într-o postare anterioară că mi-aș dori să mă ,,teleportez'' dintr-o zi lucrătoare de la începutul săptămânii, într-o zi liniștită de la finalul săptămânii. Salturile acestea în timp nefiind posibile, am fost nevoită, pur și simplu, să trec prin toate, pas cu pas, cu scrâșnit din dinți, cu oboseala aferentă. Din păcate, peste astea s-au ivit altele și altele, dar iată că azi am găsit un mic răgaz pentru a vă transmite că sunt bine, am dus totul la bun sfârșit așa cum îmi doream, am supraviețuit zilelor solicitante, am căpătat încredere, stăpânire de sine și rezistență. 
    Nici săptămâna viitoare nu se anunță mai liniștită. Marți voi merge iarăși la școală pentru a susține câteva lecții (dar fără prea multe emoții de data aceasta), voi merge la poliție pentru a depune documentele privind preschimbarea permisului și voi ajunge cu temele la zi (la facultate).
    Astăzi am reușit să mă ocup de treburile casnice, am reușit să dorm la prânz și să finalizez o temă care mă stresa foarte tare. Nu îmi place să lucrez simultan pentru două sau mai multe proiecte, dar se pare, multitasking-ul devine o abilitate absolut necesară în zilele noastre aglomerate, pline de îndatoriri și de alergătură.
    În ceea ce privește blogul...am schimbat template - ul, mi se pare mai modern acest model, mai viu. Să îmi spuneți cum se vede de la voi. De asemenea, pregătesc postarea anuală cu mozaicurile mele. Caut de zor colajele, le studiez și încerc să îmi amintesc de ce au fost acele momente (imortalizate) atât de importante pentru mine.
    A fost (și este) un an dificil atât pentru mine, cât și pentru soțul meu, dar pe lumea asta se întâmplă atât de multe lucruri grave și nedrepte, încât nu are sens să mai dramatizez. Trecutul mi-a demonstrat de multe ori că totul se petrece într-o ordine și într-o anumită manieră cu care, chiar dacă nu ești de acord pe moment, ea se leagă de altceva cu totul și cu totul semnificativ. 
    Pentru sănătate și înțelepciune ne rugăm! 

10 comentarii:

 1. Citind randurile tale pot zice "cat de senina esti dupa furtuna!" Esti senina, dar cred ca stiu acel sentiment de neputinta, uneori - sa-i zic asa - generat de momentele coplesitoare, cand ai senzatia ca esti la capatul puterilor si o picatura in plus te doboara - picatura in plus vine, dar nu te doboara.
  Iti doresc sa rezolvati cat mai repede si cat mai bine tot ceea ce nu functioneaza cum ati vrea, si sa ai parte de mai multe momente de ragaz! ❤️

  Imi place alegerea pe care ai facut-o pentru blog. De la mine se vede bine. 😊

  RăspundețiȘtergere
 2. Încă nu am depășit toate furtunile, dimpotrivă am impresia ca problemele vin înlănțuite între ele ca să n-ai nici măcar o clipa de liniște. Am mai avut perioade dificile. Au trecut. Vor trece toate.

  RăspundețiȘtergere
 3. Ma bucur ca esti bine. Se spune ca cel mai frumos curcubeu apare dupa cea mai intensa/lunga furtuna.
  Multa sanatate, intelepciune si putere de a trece peste toate!

  RăspundețiȘtergere
 4. Rezonez cu mult din ceea ce ai scris, anul asta parca a fost mai dur ca anul trecut, dar ne-a facut si mai rezilienti. Asa ca le trecem la castiguri. Felicitari pt tot ce ai reusit!
  Blogul arata super :)

  RăspundețiȘtergere
 5. Sper ca Sfantul Nicolae sa domoleasca problemele, oricum s-ar numi ele.
  La Multi Ani, Laura!

  RăspundețiȘtergere
 6. Ce frumos 4 decembrie e ziua, soțului meu🥰🥰🥰

  RăspundețiȘtergere