14 noiembrie 2021

Zile...

 


    Cum spuneam și în postarea anterioară, am avut o săptămână...uhhh! Printre alte lucruri urâte, soțul meu a fost anunțat că va rămâne fără job din cauza lipsei comenzilor. De fapt, cred că este vorba despre o adevărată criză în acest sector (care cândva prezenta siguranță). Nimic nu ține la nesfârșit însă și nimeni nu îți poate garanta nimic. Niciodată!

    Deși se anunță vremuri dificile, mi-am jurat că nu o să renunț la facultate și că se va număra printre prioritățile mele. Spre deosebire de anul trecut când m-am prezentat la examene precum cetățeanul turmentat, anul acesta am făcut eforturi serioase pentru a fi prezentă și activă. E drept, și programul mi-a permis acest lux, dar și eu am încercat să mă țin de treabă. Până în momentul de față sunt mulțumită de rezultatele mele și de intervențiile din cadrul cursurilor și a seminarelor. 

    Am observat că postarea mea legata de vaccin a strâns foarte multe vizualizări și comentarii, unele chiar urâțele, motiv pentru care am decis să nu mai scriu niciodată despre lucruri atât de serioase pentru că oamenii, în anumite momente, nu pot accepta o opinie diferită, o temere, o slăbiciune. Legat de acest aspect o să spun doar atât, m-am împăcat cu decizia luată (cu ajutorul unor articole, povestiri din experiența proprie a unor bloggerițe pe care le citesc cu drag). Până în acest moment, singurul efect (pe termen scurt) a fost o durere de braț. E adevărat, am avut și o stare generală proastă, dar o voi pune pe seama somatizarii. 
    
      De asemenea, am observat că postările cu mâncare au ceva succes, deși eu nu sunt foarte priceputa când vine vorba de gătit. O sa încerc sa fotografiez mai des măcar o parte din ceea ce pregătesc. 

    O săptămână frumoasă! 

    

 

9 comentarii:

 1. Sa nu renunti la nimic important pentru tine, Laura! Si eu mereu imi spun ca atunci cand se inchide o usa, Dumnezeu ne deschide o fereastra.
  Sanatate si putere pentru tot!
  O saptamana usoara!

  RăspundețiȘtergere
  Răspunsuri
  1. Sper sa fie asa! :) Știu ca e vorba doar despre o perioada... Sper sa o depășim ușor!

   Ștergere
 2. Sper ca problemele voastre financiare sa se rezolve curand.

  Si eu ma feresc de a scrie despre subiecte ”spinoase”. Desi am observat ca tocmai acestea strang multe vizualizari si comentarii, din pacate aduc si o doza destul de mare de ”intuneric”. Cred ca asta spune multe despre noi ca oameni/natie, ceea ce ne place. Chiar am vazut de curand pe cineva care spunea ”imi place sa vad cum se cearta lumea”

  RăspundețiȘtergere
  Răspunsuri
  1. Ce bucurie măruntă...sa te bucuri ca ești partas la un conflict!

   Ce sa spun?! Și eu îmi doresc sa depășim momentul cât mai repede.

   Ștergere
  2. Da, e ceva ce n-am putut intelege nici eu. Din pacate observ ca pe social media si printre ziarist sunt tot mai mult astfel de oameni, care parca ar cauta motive si idei de a instiga lumea la ”cearta”. Poate ca e din dorinta de ”audienta” de vizualizari, de coment si like, dar daca asta ar trebui sa faci ca să ”ajungi in fata”, atunci consider ca nu merita.

   Ștergere
 3. Oho....la rautati si judecati...ingramdeala! :)
  Ai observat ca la postarile fericite lumea tace?:))
  Tocmai de aceea, scrie pt tine, cine nu suporta se abtine sau ..stergi comentariul...

  RăspundețiȘtergere
 4. Sunt vremuri grele in orice domeniu, orice tara...toti traim cu grija asta..

  RăspundețiȘtergere