23 noiembrie 2021

Griuri colorate

 

Pinterest

    E marți... În acest moment îmi doresc un singur lucru, să mă trezesc mâine (într-o zi de sâmbătă) și să spun: Am fost atât de aglomerată, dar am reușit să le fac pe toate!

    Despre un subiect sensibil azi - tăcerea. 

    Sunt o persoană vocală, impulsivă și destul de tranșantă. Mă apropii de 37 de ani și abia acum simt că încep să învăț lecția tăcerii. Ce înseamnă asta?! Că pot spune multe lucruri, cele mai multe...regretabile. Însă ori de câte ori mă simt provocată, îmi încolțește în cap ideea: Ce înseamnă, Laura, nimicul acesta pe lângă marile necazuri ale vieții?! De ce ai strica o relație la care ții pentru o vorbă aruncată în vânt??? De ce oamenii își doresc să aibă dreptate mai mult decât își doresc liniștea sufletului/a casei???
     Când simți nevoia să rostești o replică tăioasă sau să dai cuiva o lecție, fă un pas înapoi, respiră adânc, viața se va ocupa de asta (în locul tău). Fii mândru că ai trecut la the next level (detașarea) și concentrează-te la tine însuți/însăți. Fii tu ăla bun, calm, calculat, înțelept! Cumva universul va găsi o cale să te recompenseze pentru acest efort.

    S-aveți o seară liniștită și să ne (re)citim cu bine!


    

2 comentarii: