23 octombrie 2021

Toamna cea frumoasă
     Am reușit astăzi s-ajung pe faleză pentru a merge într-un ritm rapid (de alergat nu pot vorbi deocamdată). Mă simt obosită, leneșă și greoaie. Uneori mă întreb cum aș arăta, cum m-aș simți dacă aș dedica mișcării timpul pe care îl petrec în fața unui ecran... Cred că bine!
      
   Urmează două săptămâni de ,,vacanta''. Două săptămâni pe care, slavă Domnului, am cu ce le umple. Mintea mea va fi în continuare ocupata. 🤪

    Mi-a plăcut mult perioada în care am mers la facultate. Interacțiunea cu profesorul, interacțiunea cu colegele mi-au făcut bine. M-am bucurat pe deplin de aceasta experienta și regret nespus ca s-a încheiat deja. Am avut șansa de a experimenta metode moderne de predare, de a învața lucruri importante jucându-ma. Minunea nu a ținut mult. Am intrat iarăși în online căci vorba aceea: show must go on! 
  
  Am aruncat un ochi în blogroll și am observat ca oamenii scriu din ce în ce mai rar. Unele persoane pe care le urmăream constant, n-au mai postat de luni întregi ori chiar ani... Îmi lipsesc! 

 Vă doresc multă sănătate, optimism, bucurie! S-aveți parte de o toamnă frumoasă, liniștită, de ploi care sa șteargă neliniștea din suflet, de pe chipuri! Sa ne (re)citim cu bine, dragilor! 
      
     
     

8 comentarii:

 1. Se spune ca este bine sa nu ne criticam prea aspru si sa ne iubim mai mult.
  Cred ca mecanismul acestei idei este chiar bun in viata reala. Pana la urma multe lucruri se petrec doar in mintea noastra si chiar tu ai spus asta uneori.
  Asa ca de ce sa nu te bucuri sau sa inveti si sa admiri miracolul culorilor toamna si sa ni le mai arati si noua uneori!
  O duminica placuta!

  RăspundețiȘtergere
 2. eu deschid in fiecare dimineata blogul, si vreau sa scriu, si asa ma gaseste seara, nu stiu cand si unde se duc zilele , si ma simt foooaaarte imprastiata!

  RăspundețiȘtergere
 3. Toate la timpul lor, o sa fie bine iar!
  Frumoase tare pozele, uite ce bucurii mari aduc lucrurile mici :)

  RăspundețiȘtergere
  Răspunsuri
  1. Deocamdată suntem în cel mai aiurea scenariu. Sa vedem ce se va întâmpla...

   Ștergere
 4. Din pacate, cred ca toata blogosfera este cumva in standbye. Si eu am trecut prin perioade dificile in acest an. Observ ca nu sunt singura. Observa ca multi nu mai scriu. Asa este.
  Doamne ajuta sa trecem cu bine aceasta perioada care se prelungeste si se tot prelungeste de nu ma stii daca e zi sau noapte.
  Sa avem grija de noi. Scrisul face bine. E ca o terapie in final, nu neaparat sa fim mari scriitori. Sa ne ajute cumva sa ne descarcam un pic ebergia negativa absorbita cumva de la ce se intampla in jur, in realitate.
  Sa mai faci fotografii!

  RăspundețiȘtergere