04 octombrie 2021

O zi ca-n filme?!

 


Sursă foto: Pinterest

 
     Știți filmele acelea care debutează cu o dimineață perfectă, corectă, o dimineață ca la carte, cu gimnastica de înviorare, micul dejun cu avocado, musli și praf de stele... Apoi viteza aceea de deplasare către locul de muncă, cafeaua cu capac cumpărată din oraș, provocările zilei, ușa închisă cu un vârf de pantof cu toc, deadline-urile, reușitele, întâlnirea cu prietenele etc. Țin să precizez că nu am avut o astfel de zi...
       Mi-am pus ceasul să sune pentru a ajunge la alergat. Când a sunat, l-am închis și m-am culcat la loc. Am ajuns la serviciu, mi-am pregătit materialele, apoi am căutat cu inima la gât o carte de povești care era chiar sub nasul meu. La prânz am mâncat în fugă și mi-am stabilit traseul și cele trei obiective.
       Am mers pe jos trei ore, cu mici opriri pentru a-mi rezolva problemele. Când am ajuns acasă (într-un semi-leșin), am aflat că trebuie să intrăm la primul curs din acest an, apoi la al doilea. Pe urmă, mi-am făcut datoria de gospodină, am făcut ordine în casă. În tot acest timp mă gândeam la o activitate cu prilejul zilei educației potrivită grupei de vârstă cu care lucrez în acest an. 
       Aș mai avea câteva lucruri de făcut, dar cred că ar trebui să ne preocupăm de ritualul de seară. Vom citi ,,povestea de noapte-bună" în curând... Când se vor liniști spiritele, îmi voi pregăti materialele pentru mâine și, cel mai probabil, voi adormi dupa ora 23. Nu-mi voi mai pune ceasul să sune la 5:50 pentru că (iar) voi avea tendința de a-l arunca pe geam.
        În viteză mi-am petrecut ziua, dar cu ceva mici satisfacții. De exemplu, am mers de la 13 la 16 pe jos, am avut o activitate plăcută la grădi, mi-am rezolvat cele trei mari ,,probleme", nu am consumat zahăr, pâine și grăsimi. În plus, am găsit un mic răgaz pentru a vă scrie. 


      Cum a fost ziua voastră?


         
       
       3 comentarii:

 1. Oooh la fel de ca-n filme ca la tine ! :)))) un proiect nou, sefinte de 200 de oameni, virtual, 9 ore de sedinte cu pauza scurta la pranz. Curatenia in mare prin casa, si programul de seara cu baietii: cartea de povesti, popcorn si filmul de familie. Sa mai zic cum a plouat non stop asa de bine ca a curatat geamurile?

  RăspundețiȘtergere
 2. Nici a mea nu a fost ca in filme, dar a fost o zi interesantă în care am revăzut câțiva oameni dragi pe care nu-i văzusem de multă vreme.

  RăspundețiȘtergere
 3. O, super!
  Mie nu-mi iese cand planific o zi, toate invers. Cu trezitul am o mare problema, inca. Ma trezesc la 5 stau un pic si adorm instant la loc.
  Zi usoara si linistita!

  RăspundețiȘtergere