02 octombrie 2021

Hello...


Pinterest

     Cea de-a doua lună de toamnă și-a făcut simțită prezența. A zburat timpul. S-au schimbat multe. Cele mai însemnate...în bine.
     Luni începe școala! Nu îmi e dor de acel stres suplimentar, dar a fost alegerea mea (și doar a mea). Așa că trebuie să mă mobilizez și să mă organizez mai bine. Îmi doresc rezultate mai bune, timp mai mult pentru studiu (sunt atâtea lucruri care îmi scapă în ciuda experienței mele cu toate grupele de vârstă, cu copiii tipici și atipici...). În plus, am mult de lucrat cu mine! (Foarte mult.)

     Zilele astea mă simțeam vinovată că dormeam la prânz ori că pierdeam vremea pe Netflix, dar iată că această perioadă a luat sfârșit. Așa e și viața - formată din perioade și perioade. Poate de aceea nu ar trebui să irosim resurse prețioase în momente nepotrivite, ca să nu intrăm în altele complet epuizați ori deznădăjduiți.

     Despre pandemie nu vreau să spun prea multe. Am trecut prin toate fazele (de la dezinfectat casa scării, plămădit pâine și până la indiferență). Când am fost lipsită de temeri, am funcționat cel mai bine. 

     Rauf & Faik 

(De ascultat! Deși nu înțeleg nimic, mi se pare că înțeleg totul.)
       

    

4 comentarii:

  1. Mi-ar placea sa fiu pe acel sezlong!
    Spor la tot si sa ai incredere in tine ca poti!
    O duminica placuta si o luna octombrie la fel!

    RăspundețiȘtergere
  2. Multă sănătate și putere! O săptămână ușoară să ai!

    RăspundețiȘtergere