08 mai 2021

Din farfurie


   Revin la un obicei bun: gătitul (și, implicit, afișarea câtorva poze). 
- Sandwich-uri (pentru drumețiile noastre) cu brânză, salam uscat, salata verde, pâine toast;
- Cartofi gratinați;
- Fructe: ananas, kiwi, căpșune, dar și mere, pere, banane;
- Mâncărica de linte roșie;
- Salată de primăvară;
- Tocăniță de ciuperci cu mămăligă. 

   De Paști nu am gătit mai nimic, dar am mâncat tot felul de bunătăți pregătite de gospodine iscusite. 

   Voi ce ați mai pregătit?! 

Un comentariu:

  1. Aveți primăvara si in farfurie! :)
    Noi alternam grătar si tot felul de salate, supe de legume, cu zile de pizza si mancare chinese. Totul dupa cum avem programul zilei...

    RăspundețiȘtergere