25 aprilie 2021

Cu iz de sărbătoare...


Pinterest

     Cu ocazia acestei zile minunate, vă doresc sănătate și zile frumoase, liniștite! Sărbătorile care se apropie să vă lumineze viața și casa! 

     Mă bucur că am găsit un mic răgaz de a intra pe blog. Ce-i drept, Adelina, Crenguța, Mariana, prin mesajele lor, îmi amintesc frecvent de micuța comunitate pe care am clădit-o aici. Îmi amintesc de una din pasiunile mele - scrisul. 

     Sunt în cea mai aglomerată perioadă a vieții. Am un job care îmi place, dar care mă solicită peste măsură și, bineînțeles, facultatea cu cursurile ei online, cu examenele și stresul aferent. 

     De când s-a încălzit, ne-am reluat ieșirile în natură, am revăzut locurile pe care le-am descoperit anul trecut ,,cu prilejul" pandemiei. 

    

 

3 comentarii:

  1. Ma bucur ca ai gasit un ragaz sa mai scrii pe aici, chiar ma gandeam la tine! Important e sa fii/ fiti bine, celelalte vin la pachet, le ducem si le traim oricum.

    Sarbatori cu tihna si bucurie iti doresc! 😊

    RăspundețiȘtergere
  2. Sunt minunate locatiile vizitate. O sa le trec si eu pe lista sa le vizitez. Scrisul face bine. Si eu am neglijat scrisul mult, nu stiu de ce, pur si simplu avem nevoie de pauze, sa ne conectam cu natura cu noi si cu cei din jur.
    Ai grija de tine!

    RăspundețiȘtergere