14 februarie 2021

Opriți planeta! Cobor la prima...

 


Pinterest

    E oficial! Pauza de blog mi-a afectat un pic capacitatea de exprimare în scris, simțul umorului și, probabil, creativitatea. Da' m-am împărțit și-asa greu între job, facultate și familie... Și, nu de puțin ori, am avut senzația ca ma prăbușesc (la propriu). Însă ori de câte ori ziceam...,,Offff, sunt prea bătrână pe jocurile astea!!!'' se ivea, cel putin, un om care sa ma încurajeze ori sa m-ajute într-o anumita privința.

  A trecut și sesiunea asa cum toate trec. Cumva...circumstantele, oamenii potriviți, chiar si pandemia m-au ajutat (și continua sa m-ajute). 
  Pentru noul semestru mi-am propus sa schimb un pic tactica si sa obțin punctaj la fiecare seminar. De asemenea, am nevoie de mai multa organizare și de un minimum de 25 h/zi pentru a fi pe linia de plutire. 
 
    Maine împlinesc 36 de ani și, dacă era o vreme când, în preajma aniversărilor, ziceam ca ma simt ,,ca anul trecut'' sau ,,ca acu' 5 ani'', de data asta o sa zic ca ma simt epuizata, confuza și nemulțumită!!! În rest totul e bine! :) 


   

10 comentarii:

 1. La mulți ani! Fericire si împlinire maxima! Sa nu te gândești ca esti epuizata, acum doar urci muntele si cand ajungi in vârf o sa simți doar bucuria reușitei!

  RăspundețiȘtergere
 2. Happy 36! 🥂🎂🎉 Sunt sigură că îți vei găsi forțele să faci tot ce ți-ai propus, pt că ai mai reușit, trebuie doar să-ți amintești asta mai des! Ești o oamă faină! ❤

  RăspundețiȘtergere
 3. La multi ani frumosi, sanatate si bucurii! ❤️
  Sa ai parte, in continuare, de tot sprijinul de care ai nevoie si de cat mai putine hopuri. Spor in tot ceea ce faci! 😊

  RăspundețiȘtergere
 4. La Multi Ani si sa-ti implinesti tot ceea ce ti-ai propus, draga Laura!
  Iti doresc mai mult optimism care eu cred ca anuleaza anumite stari de oboseala. De multe ori asa simt!
  ❤️😘

  RăspundețiȘtergere
 5. Noul aspect al blogului tău m-a uimit pe moment...Succes în toate, dragă Laura!

  RăspundețiȘtergere
 6. La mulți ani! Cu un pic de întârziere. Legat de lipsa de creativitate și pauza de scris pe blog. Întotdeauna îți revii. Eu am făcut o pauză de niște ani buni de scris pe blog. Iar lunile trecute m-am apucat din nou. A fost mai greu cu pornirea, însă acum totul e înspre bine!

  RăspundețiȘtergere
 7. La mulți ani! Multe realizări în viața personală, dar și aici pe blog! Inspirație și la cât mai multe postări frumoase ! :)

  RăspundețiȘtergere