14 februarie 2021

Opriți planeta! Cobor la prima...

 


Pinterest

    E oficial! Pauza de blog mi-a afectat un pic capacitatea de exprimare în scris, simțul umorului și, probabil, creativitatea. Da' m-am împărțit și-asa greu între job, facultate și familie... Și, nu de puțin ori, am avut senzația ca ma prăbușesc (la propriu). Însă ori de câte ori ziceam...,,Offff, sunt prea bătrână pe jocurile astea!!!'' se ivea, cel putin, un om care sa ma încurajeze ori sa m-ajute într-o anumita privința.

  A trecut și sesiunea asa cum toate trec. Cumva...circumstantele, oamenii potriviți, chiar si pandemia m-au ajutat (și continua sa m-ajute). 
  Pentru noul semestru mi-am propus sa schimb un pic tactica si sa obțin punctaj la fiecare seminar. De asemenea, am nevoie de mai multa organizare și de un minimum de 25 h/zi pentru a fi pe linia de plutire. 
 
    Maine împlinesc 36 de ani și, dacă era o vreme când, în preajma aniversărilor, ziceam ca ma simt ,,ca anul trecut'' sau ,,ca acu' 5 ani'', de data asta o sa zic ca ma simt epuizata, confuza și nemulțumită!!! În rest totul e bine! :)