15 octombrie 2020

Ufff...

 

 

   V-am citit comentariile. Va mulțumesc pentru susținere! Chiar aveam nevoie... 

    Săptămâna aceasta a fost foarte funny. Soțul meu a plecat într-o delegație, iar eu am fost regina haosului. De obicei, el ne ajuta în toate. Cu calmul sau reușea sa ne tempereze și sa ne înlăture toate grijile.
   Sofia a plâns temeinic din orice în primele doua zile. As fi plâns și eu un pic, dacă timpul mi-ar fi permis... 
   La job, printre altele, hârtiile au început sa curgă. În ciuda pandemiei, documentația se întocmește mai abitir. La cursurile online, întotdeauna am avut tema făcută în fata, dar la alta materie. Am avut, printre picături, și o mica intervenție (fără sa ma pregătesc)... Slăviti fie profii de la prima facultate ca multe lucruri ne-au explicat și ne-au făcut sa reținem pe termen lung! Problema mea cea mare o constituie matematica, o pacoste de care am fugit toată viata mea, dar care m-ajunge din urma (încet și sigur). 
    Profesorii cer întotdeauna camera, probabil pt a se asigura ca nu ne conectam de forma. Cu aceasta ocazie, mi-am văzut și mi-am analizat chipul. Doamne, par mai bătrână cu zece ani! Parul meu e mereu împotriva gândirii mele, am cearcăne adânci, riduri pronuntate și fata lăsată de-a binelea. Îmi propun sa îmi acord timp, dar cu propunerea rămân. Înainte ma mai salva simțul umorul, dar cumva...s-a estompat și el. 

    Uneori ma intreb: Laura, ce naiba faci?! Mergi în direcția potrivita?! 
    
  

10 comentarii:

 1. Da, Laura, cred ca mergi in directia potrivita! 😊 Nu-i usor sa fii regina haosului! Reginele se descurca cel mai bine, 'ca de-aia sunt regine. Simtul umorului e la locul lui.
  Cat despre cum arati pe camera... E o chestiune de lumina si de unghi - "exerseaza" offline si gaseste unghiul si lumnina care te avantajeaza.

  Imi plac dovleceii! Mi-i pot imagina pe copii - ca manutele lor delicate - cum mestereau ce le aratai. ❤️
  Cu matematica nu te pot ajuta (vorba sa fie!), pentru ca sunt in aceeasi situatie, dar m-am descurcat onorabil cu patru ani de "invatat" mate la greu - am "pacalit-o", alegand sa tocesc strict ceea ce stiam ca-mi trebuie pentru mai departe (nu in liceu) si vreo 15 ani de conta. Nu merge pe ideea ca nu-ti place. 😊 Adevarul e ca matematica e fascinanta - cand nu e obligatoriu s-o cunoastem. 😊

  Succese! Forta fie cu tine! (vorba poetului) 😊

  RăspundețiȘtergere
  Răspunsuri
  1. Vai, draga Diana, eu întru la cursuri când apuc. Sa mai exersez și unghiuri... :))

   Ștergere
 2. Nici mie nu mi-a plăcut matematica...

  RăspundețiȘtergere
 3. Bună, nu te mai subestima ești o femeie frumoasa, nu e bine ești tânăra frumoasa și deșteaptă asa sa spui mereu...

  RăspundețiȘtergere
 4. pune si tu filtru pe camera, sa vezi ce te binedispui :)).Si eu tre sa dau gata hartiile, dar deja am un sistem si merge oarecum repede.

  RăspundețiȘtergere
  Răspunsuri
  1. Am o tableta Apple care are o camera destul de buna. Nu am descoperit încă filtrele, presupun ca are. Sper sa nu-mi scape și niște urechi sau mustăți...

   Ștergere
 5. Mergi mergi, e direcția buna! Sigur te vezi cu alți ochi fata de ceilalți oameni si unde vezi tu fata lăsată alții iti văd trăsăturile frumoase. In pozele ce le pui pe blog ai mereu fata senina si fresh, poate ar tb sa te privești mai puțin critic! Ai mai multă îngăduință cu tine, alții sigur te apreciază mai mult decât crezi!

  RăspundețiȘtergere