17 octombrie 2020

Tulcea in culori


 

   


    Dragile mele, voiam să încep cu ,,viața mea, în aceste momente, se reduce la...", însă mi-am dat seama că înfăptuiesc o greșeală. O să spun: viața mea se extinde la job și la tot ce semnifică el pentru mine, la cursurile mele online (pe care am ajuns practic să le vânez), la nenumăratele teme și, bineînțeles, la familie, la nenumăratele treburi casnice. 

    Săptămâna trecută a fost foarte grea. Am fost pe cont propriu cum s-ar spune și m-am descurcat foarte greu. Când soțul meu a sosit acasa, mi-am cerut iertare pentru toate răutățile mele și pentru lipsa mea de răbdare. Se împlinesc 15 ani de când ne cunoaștem și coafura rezista. Și sper să reziste în continuare.

     Recunosc, nu aș fi făcut față dacă nu aveam oamenii potriviți în preajmă ori dacă nu m-aș fi simțit în locul potrivit. Iar când mi se întâmplă să pic, întotdeauna, Dumnezeu îmi scoate un om în cale care știe exact ce să-mi spună. (Thanks, G., ai dreptate, mă bucur că suntem colege!)

    Pentru că ultima dată când am fost low-low, am descoperit bucuria de a face sport, am decis ca, în ciuda vremii și a pandiliei, să revin la obiceiul meu de a alerga dimineața. Va fi o responsabilitate în plus, dar am nevoie de reîntregirea minților. Urgent!

   Voi cum sunteți și ce vă repune pe picioare în momente stresante?!

10 comentarii:

 1. Eu zâmbesc şi mă privesc în oglindă spunându-mi că am multe motive pentru care să fac Asta. Îi mulțumesc lui Dumnezeu pentru sănătate şi putere, pentru Ștef şi pentru tot ce e bun şi frumos în viața mea. Apoi mă reapuc de tot ce am de făcut. Nimeni nu e perfect şi toți avem ceva bun în viața noastră. Mereu încerc să văd partea plină a paharul îi şi asta îmi dă mereu putere să merg mai departe zâmbind. 😘😘😘

  RăspundețiȘtergere
 2. Cand simt ca se apropie un moment naspa, fac si eu cam la fel ca in comentariul anterior.
  Ma gandesc cu recunostinta la tot ceea e pozitiv in viata mea. Si la ce sunt in stare sa fac. Uneori ma apuc de... facut curat!🙂. In anumite momente este medicamentul minune! Sau un giumbusluc; asta e si mai si! Esentialul este insa sa vedem asa cum se spune mai sus, partea plina a paharului.Si mai nou, dupa o perioada naspa rau, inteleg totul prin prisma lectiilor pe care le am de invatat de la viata. Sa stii ca o astfel de abordare schimba complet perspectiva! :)
  Seara frumoasa si o duminica linistita, Laura! Si intre a ne supara sau a considera ca urmeaza sa descoperim noi comori, nu e greu de ales!

  RăspundețiȘtergere
 3. Frumoase culorile orasului!

  Efectiv, iti simt incordarea. :)
  Cred ca nu am o "reteta" anume pentru momentele extrem de stresante...

  Iti doresc forta de a pastra echilibrul.

  RăspundețiȘtergere
 4. Fac curat, primul lucru! Ascult muzica, ies la plimbare, sau uneori pregatesc un mini cinema acasa si ne uitam la comedii.
  Pui in balanta di chestiile bune si iti limitezi energia consumata pe chestiile rele.
  Tu jonglezi cu multe chestii acum, nu e deloc ordinary, ai mai multa rabdare cu tine!

  RăspundețiȘtergere
 5. Calatoresc des, cat de des pot ca sa ma destind si sa ma relaxez. Fug o zi la Calarasi , la Tulcea, la Dobrich sau daca nu sunt finante la malul marii...microrezervatie...oriunde merg departe de casa ma incarca!

  RăspundețiȘtergere