25 octombrie 2020

Pagină de jurnal...a nu știu câta

 


   Intru uneori pe blog pentru a citi comentariile și postările doamnelor pe care le urmăresc de ani buni. Reușesc rar să răspund, din păcate. În plus, pe telefon, s-a schimbat un pic interfața și nu am reușit să o înțeleg pe cea nouă. De aceea, lipsesc diacriticele, aliniamentul, uneori pozele.
    Mă aflu în cea mai aglomerată perioadă din viață. Probabil dacă aș avea mai mult timp liber, aș înnebuni gândindu-mă la tot felul de lucruri rele. Pe furiș, pe fugă, mai apuc să comunic cu câteva colege care sunt în aceeși situație cu mine, poate și cu un copil de școală în plus, cu teme la matematică și cu tot felul de activități extra. Încercăm să ne ținem una alteia moralul ridicat.
    Sunt atâția oameni conștiincioși și perfecționiști pe care îi deranjează orice fleac și atâția oameni care știu să se strecoare și să se adapteze din zbor. Evident, nu fac parte din tagma a doua, deși mi-aș dori...
   La Facultate, am avut câteva intervenții, deși nu mă pregătisem în prealabil, iar una temele făcute în cea mai mare viteză (într-o pauză) a primit o apreciere din partea profesoarei. Dacă aș avea mai mult timp la dispoziție pentru cursuri și seminarii, sunt sigură că aș obține rezultatele dorite.
    Săptămâna aceasta vom pregăti o mică petrecere de Halloween. Copiii sunt foarte încântați. Și-au pregătit costumașe, au învățat două dansuri foarte drăguțe, au făcut tot felul de decorațiuni simpatice. Nu am fost niciodată împotriva acestei sărbători. Acum, cu atât mai mult... Unul din proiectele noastre va participa la un concurs pe grădiniță și îmi doresc să câștigăm. Dacă nu vom avea prea multe voturi, tot vom fi câștigătorii unui proiect de ,,poveste".
     Vă las câteva imagini din ce-am reușit să facem în săptămâna care tocmai a trecut...


7 comentarii:

 1. Nu-i bai că ești ocupată și nu ne răspunzi. Fa ce trebuie, căci creezi cu piticii frumuseți. Îmi place rău mozaicul creat, cu toamna si roadele ei. Și ochii legumelor și fructelor m-au amuzat. Eu zic că și doar prin participare, ați câștigat, iar premiul nostru îl aveți deja.
  O săptămână buna și frumoasa sa ai! Pupicii

  RăspundețiȘtergere
 2. Am scris un comentariu și l-am șters din greșeală.

  Și pe mine mă enervează noua interfață. Scriu niște însemnări în draft și mereu dau click pe ceva aiurea. Era mult mai ok cealaltă...

  La facultate o să te descurci foarte bine. Ai un avantaj față de colegele de 20 de ani. Ești la a 2-a facultate. :)

  Eu sunt cu 2 copii la școală (e și Iustin școlar de anul acesta) și cu job full-time. Plus schimbări în viața noastră. Două luni nu am avut vreme să respir. Nu știu cum puteți și cu facultate și cu job și cu copil... Sincer, vă invidiez puțin. :) Mai nou am 3 agende (în loc de 2). :)) Liste și listuțe. Și tot nu mă descurc cum aș vrea. Sau poate cer prea mult(e) de la mine. Nu știu.

  Zile ușoare! Te pup!

  RăspundețiȘtergere
  Răspunsuri
  1. Ceri chiar foarte multe! :)

   Asa mi-a zis o prietena: nu stiu cum poti si cu job, si cu facultate, si cu copil... Dar cine a zis ca pot?!

   Ștergere
 3. Frumoase tare decoratiunile! Imi place imaginea lacului, dar mai mult imi plac imaginile cu lucrusoarele mesterite de degetelele acela mititele. ❤️

  Iti doresc sa castigati!
  Succes la scoala!

  RăspundețiȘtergere
 4. Cat mai mult succes in organizare sa ai! Oricum faci multe, tb sa ai răbdare cu tine.
  Foarte creativa toamna la voi!
  Succes sa câștigați concursul!

  RăspundețiȘtergere
 5. ce chestii faine ati facut la gradi!ma inspir si eu :)

  RăspundețiȘtergere