27 septembrie 2020

35. Pagină de jurnal

 


sursa: Pinterest

Astăzi...27 septembrie 2020, ora 12:41.

Afară...este soare, dar bate un vânticel de toamnă.

Am reușit...să merg la vot, să fac ceva de mâncare pentru săptămâna viitoare, să strâng prin casă.

Nu am reușit...să îmi termin toate hârtiile pentru job.

Sunt recunoscătoare...pentru starea de sănătate, pentru că am reușit, în mare, să realizez ceea ce mi-am propus.

Mă îngrijorează...faptul că de mâine sunt și studentă. Încep facultatea și va trebui să mă organizez mult mai bine ca să pot face față provocărilor de zi cu zi.

Mă gândesc...să îmi scriu pe o agendă tot ceea ce am de realizat/întocmit pe termen scurt, mediu și lung deoarece am din ce în ce mai multe responsabilități și nu vreau să mă simt pierdută în spațiu și timp.

Despre pandemie...nu vreau să mai înșir multe. Eu cu sabia deasupra capului nu pot funcționa bine. O sa iau lucrurile așa cum vin. Faptul că sunt mereu ocupată e un lucru foarte bun, mă distrage de la temerile mele.

Sofia este bine și asta mă bucură foarte mult. A avut parte de o răceala ușoară după trei săptămâni de colectivitate. Abia așteaptă să meargă la grădiniță. S-a adaptat foarte bine și participă la activități cu multă bucurie.

O melodie...


Un film...urmărit aseară despre un cuplu care adoptă trei copii, trei frați, mai exact. Trezindu-se brusc  în postura de părinți, au de trecut prin tot felul de încercări. (Am adormit până la final, dar plănuiesc să-l reiau și să îi aflu și numele). Da, Elena, ai avut dreptate: Instant Family. 

Câteva imagini...


9 comentarii:

 1. Foarte buna ideea cu plannerul! La mine n-a funcționat pt ca ma stresa prea tare, am aplicat însă metoda 80-20 si aia mi-a fost utila mie.
  Succes la școala! Ai multe pe tava de jonglat dar sigur o sa reusesti! :)

  RăspundețiȘtergere
 2. Succes! Sunt sigura ca cei pe care ii ai aproape iti vor fi alaturi si vei reusi.
  Nu e usor si la scoala si acasa si la serviciu - mai ales ca ai unul solicitant - dar pare ca esti intre cei care se descurca bine cand au multe de facut. :)

  RăspundețiȘtergere
 3. Uneori cand avem prea multe de realizat, parca le organizam mai bine. Mie asa mi s-a parut mereu. M-am folosit mereu de planificari. Si nu neaparat pentru a nu uita niste lucruri, desi si asta e important, cat mai ales, privind activitatile global, puteam sa optimizez succesiunea lor, uneori surprinzator chiar si pentru mine!:)
  Ma bucura deciziile pe care le-ai luat. Pentru moment, poate ca va fi un pic complicat, dar esti un model remarcabil pentru Sofia voastra. Si cine stie ce mai invata si ea de la tine!
  Spor la tot, draga Laura si mergi inainte fara frica! <3

  RăspundețiȘtergere
 4. Va mulțumesc pentru încurajări, doamnelor!

  RăspundețiȘtergere
 5. Oho, ești multitasking! Mamă, soție, salariată și studentă pe deasupra! Să ai putere de a le face pe toate bine! Spor!

  RăspundețiȘtergere
 6. Succes la școala! hai ca o sa fie bine! si daca nu le faci pe toate perfect tot e bine!

  RăspundețiȘtergere
 7. Zinaida, încerc sa fac și eu ce pot. Nu îmi ies toate foarte bine. Mulțumesc pentru încurajări.

  O femeie, da, asa e!

  Luiza, gradina Zoologica din Galați este în pădure, e poziționată destul de bine!

  RăspundețiȘtergere
 8. Mult succes în tot ceea ce faci. Ma bucur ca iti găsești cărarea ta, ca lași viata sa curgă iar tu te adaptezi din mers la context Te îmbrățișez cu drag ambițioasa mea deșteaptă și frumoasa. Mândră de tine!

  RăspundețiȘtergere