24 august 2020

Sfârșit de vara


Sursa: arhiva personala

    Sunt iarăși surprinsa de viteza cu care au zburat orele, zilele, lunile. Imi amintesc doar intensitatea trăirilor mele în diferite situații și unele întâmplări (frumoase).

    M-am decis sa dau admiterea la facultate în ultimul moment, astfel ca m-a apucat febra antrenamentului cu o luna înainte de proba sportiva.
   Emoțiile examenului au fost foarte mari, dar soțul meu și o prietena m-au încurajat pana în ultima clipa. Cum am jonglat între job, casa, familie, antrenament...nici eu nu as ști sa spun. Rezultatul însă a fost peste așteptări, iar jogging-ul a devenit una din pasiunile mele.

   La începutul lunii iulie, după câteva încercări eșuate, am demisionat ,,de la stat''. Apropiații mei au început să-și pună întrebări legate de sănătatea mea mintala și sa încerce sa ma convingă ca fac o greșeală imensa. În ciuda presiunilor din exterior, eu eram din ce în ce mai liniștită si mai fericita. Spre deosebire de alți ani, de data asta, intuiția mea în ceea ce-i privește pe cei din jur...nu a mai dat greș. Oamenii pe care i-am considerat prieteni mi-au fost alături pana la capăt. În legătură cu luarea deciziilor importante... O sa repet, fiecare om vede lucrurile din perspectiva propriei sale experiente. Omul poate fi empatic, se poate pune in pantofii tai, dar nu merge la serviciu în locul tău, nu-ți trăiește viata, asa ca, ai încredere ca știi ce ai de făcut!

   Pentru ultima luna de vara aveam planuri mari (și muuuuulte). Am reușit sa-mi ating toate obiectivele, dar nu la standardele la care visam. As fi putut face mai multe, dar stresul și epuizarea fizica mi-au pus capac. Și când balamalele nu te mai țin, e bine sa faci o pauza. Sănătatea este bunul cel mai de preț. Păcat ca realizam asta prea târziu!

   Din septembrie, dacă totul va fi bine, dacă îngăduie Dumnezeu (bineînțeles), voi avea un nou job, un nou colectiv, un nou program. Pana atunci îmi iau rămas bun, de la voi. Ma voi deconecta pentru o săptămână de la tot și de la toate. Multa sănătate și sa ne citim voioși, voinici, frumoși!
   

    

14 comentarii:

 1. Succes in tot ceea ce intreprinzi! Sa-ti fie bine, Laura, e ceea ce-ti doresc! :)

  RăspundețiȘtergere
 2. da, asa e, trebuie sa mergem pe drumul propriu, nu ne traiesc altii viata

  RăspundețiȘtergere
 3. Succes in tot ceea ce iti doresti sa faci, traim in lumea schimbarilor , si sper sa te multumeasca pe deplin alegerea, de abia astept sa ne spui mai multe detalii, in ce domeniu vei lucra. Pupici!

  RăspundețiȘtergere
 4. Mult succes , draga Laura!Sa ne povestesti despre noul job.Sa ne auzim cu bine!

  RăspundețiȘtergere
 5. Și mie îmi place să alerg. Din pacate, cu prea mai am timp :( dar trebuie să îmi fac. Nici la "privat" nu este așa rău. Vei vedea. Succes 🤗😘

  RăspundețiȘtergere