16 august 2020

32. Pagina de jurnal


Azi...duminica, 16 august 2020, ora 13:00.

Afara...sunt ceva nori pe cer, s-a mai racorit. Imi place.

In casa...liniste, se doarme.

Ma gandesc...ca e deja jumatatea lunii, iar eu nu am reusit sa fac chiar tot ce mi-am propus. Nu am alergat zilnic, ci de 3 - 4 ori pe saptamana, nu am fost atenta la alimentatie, nu m-am hidratat si nu am luat suplimentul de fier. Nu am finalizat cursul online pe care mi-l doream, nici curatenia. Sunt un pic dezamagita de mine. 

Sunt recunoscatoare...pentru momentele petrecute in natura. 

Ma tem...de pandemie, de imbolnavire. Numarul persoanelor pozitive pe care le stiu ori cu care am interactionat creste de la o zi la alta. E ca un cerc care se strange... Din fericire, cunosc putine pers.cu forme grave/foarte grave.

Un film...am inceput sa urmaresc ,,Neveste perfecte", desigur o parodie, o antiteza intre feminism si robotizarea femeii. M-am uitat pana cand o nevasta din asta coafata, eleganta, minunata a inceput sa scoata fum la propriu. Dupa acest scurt-circuit, l-am abandonat. In schimb, mi-a placut o comedie cu doua prietene de culoare, una obsedata de a intra intr-o relatie, alta obsedata de a nu intra. Ironia sortii insa a rezolvat treburile fiecareia in parte. Simpaticut. Nu stiu cum se nimeste (ceva cu monogamie).

O emisiune...ROventura.

O melodie...nu stiu, nu imi vine nimic in cap!

Cateva imagini...

3 comentarii: