26 iulie 2020

De sezon



  • Cartofi aurii (fierti, apoi trasi la tigaie), salata (rosii, castraveti, ceapa, ardei, marar, masline, ulei, sare);
  • Ciorba de perisoare;
  • Limonada cu capsune si ghimbir;
  • Zacusca;
  • Dovlecei pane, ardei copti.

7 comentarii:

  1. Yummyyy! Mai ales dovleceii pane. N-am mai făcut de ceva timp și mi-e tare poftă. O să fac și vinete. :)

    RăspundețiȘtergere
  2. Yummyyy! Mai ales dovleceii pane. N-am mai făcut de ceva timp și mi-e tare poftă. O să fac și vinete. :)
    Noi le servim cu mujdei de usturoi din belșug :D

    RăspundețiȘtergere
  3. Eu fac cartofii aurii direct la cuptor. Îi tai rondele, îi stropesc cu puțin ulei, 20 min la cuptor și gata cina.

    RăspundețiȘtergere