21 iunie 2020

26. Pagina de jurnal
Azi...sambata, 20 iunie, ora 24:00.

Vremea...a fost (si este instabila). A tunat, a fulgerat, a plouat de-a binelea. Apoi ne-a sufocat caldura. Si iar a plouat. Si tot asa...

Saptamana care tocmai s-a-ncheiat...a fost bunicica. 

Sunt recunoscatoare...pentru oamenii pe care i-am intalnit in ultima vreme. 

As vrea...sa plecam intr-o noua drumetie. Am nevoie de liniste si de relaxare. 

Ma gandesc...la obiceiurile proaste la care-am revenit. Merg parca fug, vorbesc mult si afectat, ma consum pentru toate nimicurile. 

Am reusit...sa gatesc dietetic (de trei zile-ncoace).

Planuiesc...sa imi schimb obiceiurile alimentare si sa fac cat mai multa miscare. De asemenea, incerc sa ma imprietenesc cu ceaiul verde. Abia astept sa postez imagini cu ceea ce am reusit sa gatesc.

Ma sperie...stirile si, bineinteles, realitatea.

Cateva imagini...

3 comentarii:

 1. M-am gandit ca esti mai ocupata cum n-ai postat..poti oricand sa te opresti din fuga!

  RăspundețiȘtergere
 2. Am văzut și în articolul din 22 iunie ce preocupată ești de găsirea unei diete sănătoase. Și eu mă lupt cu problema asta demult. Experiența m-a învățat, până la urmă, că renunțarea la una și la alta nu e bună. Fiecare aliment își are rostul său, altfel n-ar mai fi existat în alimentația omului. Secretul este cel spus de răposatul ÎPS Teoctist: ”Din toate câte puțin”.
  Mi-am înjumătățit porțiile de orice. Puneam două polonice de ciorbă, acum pun unul. Puneam două linguri mari (din acelea de servit) de mâncare, acum pun una. Puneam un munte de cartofi prăjiți, acum pun pe sfert. Puneam un castronel de salată, acum pun jumătate. Beam dimineața o cană de cafea, acum beau o ceașcă mică, îndulcită numai cu miere, nu cu zahăr. Mâncam două-trei prăjiturele de casă, acum mănânc numai una. Totul cu înghițituri mici, mestecate mult timp.
  Urmarea: în două luni am slăbit 8 kilograme!

  Incearcă, nu e greu. Oricum, e mai ușor decât să renunți la anumite alimente. Succes!

  RăspundețiȘtergere