21 mai 2020

Ceva bun!


  Arhiva proprie 

  Cu prilejul acestei sarbatori, va doresc sanatate si capacitatea de-a trai viata cu bucurie! Este mare lucru sa fii recunoscator pentru ceea ce esti, pentru ceea ce ai, pentru ceea ce-ti doresti sa devii!!!

  Zilele-astea au fost bune pentru mine. Am mers mult pe jos, mi-am cumparat haine colorate, m-am machiat zilnic, am ras in hohote si am inceput sa ma detasez de chestiuni care ma frustrau. In plus, la job, a ,,rasarit" de nicaieri o biblioteca. De cate ori trec prin fata rafturilor cu carti ma simt mai bine, ma simt revigorata. Am inceput sa ne contrazicem mai putin, sa ne recomandam unii altora carti si sa citim.
   Pentru ca nu am recunoscut foarte multi autori, am decis sa extrag la intamplare doua carti - Orgolii si Orele tarzii ale sperantei. Ciudat e ca, rasfoindu-le, am simtit ca mi se potrivesc, ca sunt pentru mine, pentru momentul acesta din viata. (Voi reveni cu citate cand voi reusi sa le citesc in intregime!)

   Am ascultat povesti din ,,prima linie". Am avut sentimente contradictorii. Important e sa fim bine si sa nu cadem intr-o generalizare bolnava. Exista si oameni care isi fac datoria, oameni cu suflet si cu constiinta! Pentru mine...e linistitor sa stiu asta.

    O saptamana linistita (sau ce-a mai ramas din ea)!
 
   

4 comentarii:

  1. Reconfortant să știu că ești bine, că suntem bine și vom fi mai toleranți, mai buni, mai voioși. ♥️

    RăspundețiȘtergere
  2. Sunt bine. Nici eu nu stiu de ce.

    RăspundețiȘtergere
  3. Ador trandafirii in toate culorile lor iar poza ta este superba!

    RăspundețiȘtergere