29 mai 2020

23. Pagina de jurnal


  Au trecut cinci luni din acest an ,,minunat". M-au incercat tot felul de stari si de sentimente. Am intrat in panica, am iesit din panica, am alergat in stanga si-n dreapta, am luat decizii proaste, am reactionat dubios, am fost calma cand toti o luasera razna si mi-am pierdut cumpatul cand nu era cazul. De-as putea descrie printr-un cuvant aceasta jumatate a anului, as spune - Haos!
    Cu toate astea, am avut parte si de lucruri bune si frumoase. Am inceput sa ma urc la volan fara teama, sa gatesc cu placere, sa ma preocup un pic si de persoana mea, de sufletul meu, am incercat sa imi invat copilul sa mearga pe bicicleta, am mers in drumetii etc.
   Azi e vineri. Am avut o saptamana grea si nedreapta. Mi-am luat cateva zile de concediu in care sper sa ma deconectez de tot. Voi lua o mica pauza si de la blog si de la agitatia zilnica. Sa ne (re)citim sanatosi!

10 comentarii:

 1. Sa-ti fie concediul cat mai placut. Cred ca lucrurile bume si frumoase sunt cu mult mai importante decat orice altceva despre care ai scris acolo!
  Si mi-a venit o idee: haos inseamna un os numit HA! :D
  Numai bine sa fie la voi, draga Laura!

  RăspundețiȘtergere
 2. Conced frumos! Asa-i viața cu bune și rele. Toți patinam intre limite, important este să-ți fie ție bine cu tine!
  Sa te relaxezi și să faci ce,-ti place! Sa ne re_citim cu veselie!
  ♥️😘

  RăspundețiȘtergere
 3. Sper sa te bucuri de pauza si sa nu-ti pedepsești fericirea pt răutatea altora..

  RăspundețiȘtergere
 4. Atunci cand avem o saptamana sau o zi grea o simtim ca pe o greutate mare in spate. Apoi, după ce trece, uitandu-ne in urma, ne dam seama cat de multa putere e in noi.

  RăspundețiȘtergere