30 aprilie 2020

De-ale noastre


- Dovlecei pane (prima transa in acest an);
- Icre de casa cu ceapa si ridichi;
- Pizza cu legume;
- Paine cu turmeric.

16 comentarii:

  1. Si eu am facut icre. de crap. am pus ceapa verde si arata bine. Si pizza am facut, quattro formaggi. Serios ca am facut si paine, dar fara turmeric.
    Maine vreau sa fac cartofii cu malai. Trebuie fierti inainte? Merci!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. M-a invatat si pe mine cineva sa dizolv sarea si turmericul in apa calda pe care o folosesc la framantat.

      Nu am fiert cartofii inainte de-ai baga in cuptor. I-am taiat mai mari (ca la prajiti), i-am stropit cu ulei, apoi am presarat condimentele, apoi malaiul, i-am pus pe tava pe o hartie de copt.

      Ștergere
  2. aha. turmeric mai puneam in chec, cand nu erau ouale galbene. am pus o data si in checul de lamaie. acum il folosesc doar la curry. in orice caz, e foarte sanatos, un antioxidant puternic, anticancerigen... Am luat tablete o perioada, de la Secom, la recomandarea medicului endocrinolog.

    o sa-i fac, ca prea sunt frumosi. multumesc de indicatii!

    RăspundețiȘtergere
  3. Si eu miorlăi dupa icre, dar aici nu găsesc deloc...

    RăspundețiȘtergere
  4. Bun de tot ce ai tu aici!

    La cartofii cu malai inca ma gandesc si eu. :) Pana la urma tot ii fac!

    RăspundețiȘtergere
  5. ce mi-e pofta de icre nu am ami mancat facut in casa de mult timp.Este un magazin cu produse romanesti si am cumparat dar nu au gustul ca ala facut in casa….violettaturcu@gmail.com

    RăspundețiȘtergere
  6. Eu mi-am ales de la tine icre de casa cu ridichi şi,
    tare aş vrea sa manînc pizza "quattro jumări" o fi bună?

    RăspundețiȘtergere