04 aprilie 2020

Cred ca imi scapa mie ceva...   Unii se tem pentru ,,inghetarea" anului scolar, altii ca trebuie sa petreaca prea mult timp in preajma parintilor. Unii se tem pentru vacante ori pentru evenimentele fericite pe care le vor rata. Unii se tem pentru finante, pentru criza economica, altii pentru cea sociala. Unii se tem de cei din afara, altii se tem pentru cei blocati acolo.

    Eu ma tem pentru sanatatea noastra si, intr-o oarecare masura, pentru viata. Stiu, sunt pesimista, pun raul inainte si imi doresc din suflet sa ma insel. Imi doresc sa fiu eu prapastioasa ,,aia" si realitatea sa ne surprinda pe toti cat mai placut.
    
    Cum stati cu moralul zilele-astea?! De ce va temeti?!

9 comentarii:

 1. Dupa atitea zile petrecute in casa sub aceasta tensiune psihica, n-as putea sa spun ca stau prea bine cu moralul! Sper/Cred ca vor veni zile mai bune si ne vom relua incet incet viata normala dar,pina atunci, nu fac nici un rabat de la obligatia mea morala de a indeplini recomandarile/masurile luate de medici/guvern pentru a stopa acest virus distrugator! Sanatatea noastra e mai presus de toate!

  RăspundețiȘtergere
 2. Fiicele si nepotii fiind departe, eu si sotia ne facem griji ce se va intampla cu cei trei caini din curte si pisica din casă in caz că...
  Ne intelegem bine cu vecinii, avem garduri transparente. Imi pare rău ca nu ne-am visitat cand a fost permis...
  Sănătate!

  RăspundețiȘtergere
 3. Nu am nicio teama. Stiu ca imediat va trece isteria. Tv-ul e de vina. Numai bine!

  RăspundețiȘtergere
 4. Uita-te seara, la 20:00, la Nasul Tv! O sa vezi altfel realitatea.

  RăspundețiȘtergere
 5. Eu ce să mai zic că urmează să nasc și mă tem să nu aibă cineva covid-19 pe acolo...

  RăspundețiȘtergere
 6. Stiu! Sa fiti sanatosi si protejati!

  RăspundețiȘtergere