26 martie 2020

14. Pagina de jurnalAstazi...26 martie 2020, ora 7:37;

Vremea...a fost destul de racoroasa. Se spune ca frigul si zapada dezinfecteaza.

Saptamana trecuta...a fost grea, agitatie, scenarii, frica.

Ma gandesc...ca nu doar suprafetele trebuie igienizate, ci si zona mentala.

Sunt recunoscatoare...pentru ca sunt in sanul familiei (chiar si pentru moment). Nimeni nu stie cum vor evolua lucrurile.

Cred...ca nu mai e vorba despre mine sau despre tine, ci despre noi. Nu ne-ajuta sa vorbim urat unii despre altii, sa ne acuzam si sa gasim vinovati. Suntem in punctul in care fiecare in parte trebuie sa fie corect, sa adopte un comportament responsabil.

Idei bune...timp petrecut in sanul familiei, atitudine calma, binevoitoare, timp dedicat propriei persoane, timp dedicat sinelui, mici placeri de zi cu zi, lectura, netflix, curatenia casei si a mintii, mici proiecte etc.

Ceva haios...

O imagine din aceasta saptamana...

9 comentarii:

 1. Mereu mi-am spus ca de fapt nu e vorba de mine, de tine, de el sau ea ci de noi toti.
  Nu inteleg de ce este atat de greu de inteles ca suntem particele ale unui organism mai mare si ca orice e rau intr-o parte nu ramane doar acolo... Poate ca este si asta o modalitate de a ne trezi si de a ne sparge limitarile noastre.
  Copacul este superb!
  Numai bine sa fie la voi, draga Laura!

  RăspundețiȘtergere
 2. Te pup Laurita! Imi savurez si eu cafeaua de dimineață! Iubesc diminetile pentru nadejdea si linistea care o gasesc in ele. Sa credem ca va fi bine, frica te distruge, iti face viata un chin. Avem grija sa respectam ce ni s_a spus, un rest viata trebuie sa mearga înainte, cu si mai multa recunoștință. Spor in toate draga mea!🤗

  RăspundețiȘtergere
 3. Acasa e cel mai bine acum.Sa ne revedem cu bine!

  RăspundețiȘtergere
 4. Bine zis: e vorba despre noi! Cu cat inteleg mai multi acest aspect, cu atat ne va fi mai bine.
  Igienizare mentala... Hm. Sunt prea multi care stau lipiti de tv - fiind unica lor sursa de informare inclusiv despre restrictii - si ajung sa le creasca tensiunea (ajung sa moara din alte cauze: de inima, din cauza fricii); unii ajung sa nu mai aiba mancare...
  Zile senine iti doresc!

  RăspundețiȘtergere