01 februarie 2020

6. Pagina de jurnalAzi...sambata, 1.02.2020

Vremea...este inchisa, dar nu e ger. Am impresia ca iarna s-a cam dus.

Saptamana trecuta...a fost lejera si, cat de cat, placuta. La job m-am simtit ok, iar cu Sofia am petrecut multe ore in aer liber. Am intrat in casa la ora sase in fiecare seara.

Sunt recunoscatoare...pentru tot ce-am reusit sa fac in aceasta luna: am consumat multe fructe si legume proaspete, am incercat retete noi, ne-am jucat in parc, am facut un album foto cu poze din anul 2019, mi-am cumparat un bilet la ,,The motans", am oferit ghiocei, am primit un cadou handmade care mi-a placut foarte mult etc. Chiar daca ianuarie a debutat prost, s-a incheiat bine!

Mi-as dori...ca februarie sa fie pe placul meu - sa fiu linistita, sa am timp pentru mine, sa adopt obiceiuri sanatoase, sa fiu fericita! Am inlocuit expresia ,,am avut noroc" cu ,,am meritat" si ,,merit".

Citesc...bloguri. 

O melodie...
Feli, Jean Gavril

   Ma emotioneaza aceasta melodie foarte mult (mai ales varianta live). Piesa a fost compusa de Jean Gavril influentat fiind de moartea unei  persoane apropiate. Videoclipul nu imi place, nu are legatura cu textul si e chiar creepy, dar daca trebuie sa fie comercial...sa fie!

Un film...Spinning out mi-a placut foarte mult. E despre performanta cu tot ce inseamna ea - exaltare, succes, renume, dar si sacrificiu, efort, suferinta, nesiguranta. Tot timpul am avut impresia ca patinatorii sunt fiinte privilegiate, nascute sa pluteasca pe gheata cu zambetul pe buze. Nu m-am gandit si la ce e in spatele acestui spectacol stralucitor.

Un moment...aseara Sofia ne-a cantat ,,Fulgut de nea", am fost foarte impresionati de puiul asta de om!

O imagine din cursul saptamanii...


2 comentarii: