08 ianuarie 2020

Vacanta de iarna?!
Rubrica: Miercurea fara cuvinte
Gazda: Carmen
Sursa foto: WhatsApp (d-na Carmen)
Locatie: Mediterana

11 comentarii:

 1. M-am răzgândit, las iarna de aici pentru o vacanță acolo :)
  Primele două îmi plac foarte mult !
  O seară bună !

  RăspundețiȘtergere
 2. Marea nu mi-a plăcut niciodată în mod special, dar descoperind Mediterana, m-am îndrădostit de mare.Locul este superb, ireal de frumos, combinația de munte și mare creează peisaje de o frumusețe aparte. Pur și simplu ai tendința să faci poze la secundă, unde întorci capul și privirea cuprinde un alt colț de rai imortalizezi peisajul. Atmosfera Mediteranei te invită la relaxare, la clipe de bucurie savurate cu toți stimulii:vizuali, tactili, auditivi, olfactivi. Am descoperit Mediterana din pură întâmplare și cred că a devenit sursa mea de energie la care mă conectez atunci când ajung pe 0 cu resursele. Pozele sunt din zona Castell-Platja d'Aro, care este o renumită stațiune de pe Costa Brava, provincia Catalonia. Multumesc Laura pentru publicare.

  RăspundețiȘtergere
 3. Arata minunat, desi nu stiu daca m-ar tenta in perioada Craciunului! Poate prin februarie! :D
  Happy WW, draga Zuzu!

  RăspundețiȘtergere
 4. Foarte frumoase propuneri de vacanta. Multumim. :) Pupicii

  RăspundețiȘtergere
 5. eu am petrecut o singura data concediul de iarna intr o locatie de vara(la Marea Rosie, in Egipt) si vreau sa spun ca nu voi mai face aceasta niciodata.. Egiptul a fost minunat, fascinant, am trait o poveste, insa mi au lipsit traditiile noastre de Craciun, le-am dus dorul tot anul. In plus, dupa 2 saptamani petrecute la 27/30 grade plus si intorcandu-ma la gerul Bobotezei, am racit cumplit!
  Oricum. vreau sa spun ca fotografiile tale sunt superbe, Marea Mediterana are plaje minunate, am petrevut multe vacante de vara pe litoralele din Italia, Franta, Grecia. Am fost si in croaziera pentru 10 zile pe Mediterana si avest concediu a fost cel mai frumos din viata mea. Mediterana e fascinanta.
  O saptamana minunata sa ai, Laura draga.

  RăspundețiȘtergere