19 noiembrie 2019

Jurnal de bord   Trec printr-o perioada dificila. Inca nu m-am adaptat complet noului job, noului tip de activitate, noului program. Tanjesc dupa fostele mele colege si dupa bucuria cu care mergeam la serviciu.
  Insa Dumnezeu nu te priveaza de nimic, fara a-ti oferi ceva in schimb...

 Am avut parte de o toamna placuta, peisajul nu mi s-a parut nicicand mai frumos. Am petrecut mult timp in aer liber si-am iesit des in oras impreuna (in familie) sau separat. 

  Desi nu sunt o persoana religioasa, am decis sa gatesc de post. Nu mi se pare ceva dificil si, de asemenea, nu mi se pare de ajuns pentru curatenia de toamna a sufletului. 

   Nu ne place sa acceptam, dar fiecare om are propriile sale lupte. Ne-am dori sa preluam poverile copiilor nostri. Ne-am simti confortabil, daca am avea un umar pe care sa ne sprijinim, dar sunt situatii in care trebuie sa respiram adanc si sa ne descurcam singuri. 
   

  

9 comentarii:

 1. Chiar si atunci cand ne simțim singuri, de fapt suntem în brațele Creatorului...tanjeste după chemarea noastră! Zile binecuvântate iti doresc! Claudia

  RăspundețiȘtergere
 2. Îmi pare rău să citesc asta! Îți transmit gânduri bune și sper să te adaptezi în orice situație în care te trimite viața.

  RăspundețiȘtergere
 3. De fapt nu suntem niciodata singuri, ci doar neobisnuiti sa ne incredem complet in El. Vei fi bine! 😊 Te imbaratisez!

  RăspundețiȘtergere
  Răspunsuri
  1. Referitor la poverile, eu m-am lecuit de asta; am una bucata copil care nu invata decat pe pielea lui. Si oricat am vrea, nu putem trai in locul lor.

   Trage aer in piept, esti o mama suficient de buna! :)

   Ștergere

 4. Imi pare rau ca treci printr-o perioada dificila, sper sa treaca cat mai repede.
  Si ai dedus corect, postul alimentar nu este scopul in sine ci un mijloc care ne ajuta sa ne curatam sufletul. Orice efort este rasplatit de Dumnezeu, asa ca faci bine ca tii postul.

  RăspundețiȘtergere
 5. Îmbrățișări cu forța și energie ❤️

  RăspundețiȘtergere