20 noiembrie 2019

ConstatareIn ultima vreme am vazut atata nedreptate si atata neomenie incat, ma intreb, daca nu cumva sunt un om egoist, nerecunoscator, preocupat de problemele mele (cu adevarat) marunte?!!!

As vrea sa am o bagheta magica cu care sa pot schimba lucrurile in bine. Cum nu o am, ramane doar sa incerc sa-mi pastrez mintile intregi!!! :)

Am crezut ca ,,intotdeauna problema e la mine", ca o iau prea personal, ca nu stiu sa filtrez lucrurile. Viata insa mi-a aratat ca problema poate fi si la celalalt. Si ca, intr-un anume fel, e linistitor sa stii asta!

 
   

    

6 comentarii:

 1. Cand am auzit prima data despre ideea de a-ti incepe ziua prin a aduce ganduri de recunostinta mi s-a parut cumva aparte si ciudata, dar in felul acesta am descoperit cu uimire ca imi pot schimba starile de spirit, fiind recunoscatoare pentru absolut orice imi venea prin minte. Pana la urma totul tine de interpretarile noastre si atat.
  A fost doar un gand ce a aparut citindu-ti randurile acestea...
  Numai bine sa fie la tine, Laura!

  RăspundețiȘtergere
 2. nu cred ca o sa gasesti o bagheta magica dar tine de tine sa ignori rautatea!

  RăspundețiȘtergere
 3. Deseori, când mă gândesc la ce (mi) se întâmplă, prima idee care-mi vine în minte este că eu aș fi de vină, când ceva nu iese cum ar trebui... Am lăsat , nu chiar totdeauna, dar de suficiente ori să iasă altcineva în față; am pus interesele celo apropiați sau ale celor pe care îi aveam, într-un fel sau altul de învățat/ educat etc. pe primul loc.
  Dacă ar fi să analizez, tot nu aș putea spune cum este bine.
  (pentru că binele este și el relativ)
  Cred că dacă pleci cu seninătate dimineața este un punct căștigat în celelalte demersuri!

  RăspundețiȘtergere
 4. O baghetă magica mi-am dorit și eu, de multe ori. Dar cum nu o am, încerc sa ignor ce ma poate afecta. Nu îmi iasă tot timpul, dar ma străduiesc ��.
  Be positive ❤️

  RăspundețiȘtergere