22 septembrie 2019

Din bucătărie



  • Legume pentru murat;
  • Varză călită (varză murată și afumătură);
  • Ciorbă dreasă cu smântână;
  • Salată de roșii cu caș;
  • Salată orientală cu ton;
  • Fructe de sezon.

9 comentarii:

  1. Tare bine arata bucătăreala ta. Am zâmbit văzând între legumele de murat o lubeniță mica. Salatele și fructele îmi fac cu ochiul. Altfel toate arata bine, au niste culori frumoase, precis miros bestial. 😋

    RăspundețiȘtergere
  2. am pus si eu anul asta mix de legume si fructe la murat, atat in otet cat si doar in saramura. asa au ajuns utile niste pere de un soi ce nu pot fi muscate asa de tari sunt. O parte le-am facut gem alaturi de mere.
    mi s-a facut foame!:)

    RăspundețiȘtergere
  3. Ce apetisante sunt fructele alea! Și varza (încă nu am apucat să fac). Și salata cu caș. Eu tocmai am mâncat un măr. Cică ar tb. să-mi țină de foame până la 20 când plec de la lucru. Sigur. Deja mi-e foame. :d

    RăspundețiȘtergere
  4. Arata minunat! Eu nu ma pricep. Legumele pentru murat le pui toate la un loc
    sau le mai separi?

    Spor la tot, draga Zuzu!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Nu le separ. Pun muraturi asortate: rosii crudute, morcov, sfecla, pepene, castraveti, un catel - doi de usturoi, telina, tije de marar uscat, frunze de visin (ca sa se intareasca). Saramura: o lingura de sare grunjoasa la un litru de apa.

      Ștergere
    2. Conopida si sfecla sunt preferatele mele.

      Ștergere