31 august 2019

Filme de acțiune   În ultima lună am urmărit două filme de acțiune ceea ce pentru mine este ceva...HUUUGE! Nu aș putea numi vreun alt film de acest gen pe care l-am urmărit cap-coada în această viață. Filmele de acțiune mă plictisesc și mă încarcă negativ.
  STUBER (Cinema City) însă mi-a plăcut foarte mult pentru că a avut mai multă comedie decât acțiune. Un polițist masiv, dur, nemilos...urmărește un criminal periculos ani la rândul. Dar cum oportunitatea vine în cel mai inoportun moment, se operează la ochi fix în ziua ,,evenimentului" mult așteptat. Folosește Uber pt o deplasare și dă peste o mașină electrică și-un șofer indian desprins din filmele cu Gandhi obsedat de moralitate, echilibru interior și alte chestii de genu'. Și după ce îl intoxică (practic) cu citate motivaționale, leagă cu acesta un parteneriat pe cinste. M-am amuzat ori de câte ori imensitatea sa se uita în telefon pentru a se pune la curent cu cazul. Mi-a plăcut că Stu a defulat în cele din urmă... Defularea e mama sănătății mintale, fraților! :) Finalul a fost excepțional, deși l-am intuit, a fost :)))).
  Filmul se terminase, dar oamenii încă râdeau în hohote pe hol. Deci...da! Merge! (Chiar bine!!!)


   FURIOS SI IUTE: Hobbes & Shaw nu e pentru cei care nu urmăresc acest gen de filme. Fiind 3d, e și mai dificil de suportat. Amuzant pe alocuri, cu ceva clișee americănești, dar cu o temă de gândire importantă: evoluție...evoluție, da' până când? 
  Omul caută permanent să își depășească propria condiție, să se apropie de perfecțiunea unei mașinării, dar uită că plătește pentru asta cu propriul suflet.
    

6 comentarii:

 1. Am văzut Stuber la cinema. Foarte amuzant, mi-a plăcut.

  RăspundețiȘtergere
 2. m-ai facut curioasa, vreau sa vad si eu Stuber :)), mi-ar prinde bine sa rad putin :))

  RăspundețiȘtergere
  Răspunsuri
  1. Are si ceva violenta, dar e linistitor sa vezi ca baietii rai mai sunt si cotonogiti din cand in cand (macar la nivel ipotetic). Haios rau!

   Ștergere
 3. Urmeaza sa-l vizionez. Am vazut toate filmele din serie pana acum. Sotul e fan si m-a molipsit si pe mine :)))

  RăspundețiȘtergere