14 februarie 2019

Happy Valentine's Day!   Cu prilejul acestei zile minunate, copilul a început (în sfârşit) să expectoreze. Ştiu cum sună, dar pentru părinţi, acest lucru e un soi ciudat de fericire, semn de vindecare şi de viitoare nopţi dormite.

    În drum spre job, am ascultat la radio o poveste de dragoste dintre doi scriitori ruşi din epoca stalinistă. Dragoste din aia care trece peste orice obstacol şi dăinuie chiar şi după moartea celuilalt. Deci...când vă certaţi cu partenerul de la o factură, amintiţi-vă asta!

  Când mi-am deschis telefonul, am zărit o mulţime de mesaje de felicitare...în avans. Mă bucur însă căci ziua aceasta are un vibe bun. Întotdeauna a avut.

   Faţă de alţi ani, nu m-au mai usturat ochii de la inimioare şi trandafiri cu sclipici, însă florile de primăvară au umplut tarabele. E drept, au preţuri de Halloween, dar poate-aşa apreciem mai mult un bucheţel de ghiocei!

    Vă doresc o zi frumoasă!

   

6 comentarii:

 1. Sa fi iiubita si fericita draga Zuzu ... :)
  Iti doresc o zi frumoasa!
  Sanatate Sofiei!

  RăspundețiȘtergere
 2. Multumesc, la fel! :) Zi frumoasa! Viata armonioasa si iubire cat cuprinde!

  RăspundețiȘtergere
 3. Draga Laura, iti recomand uleurile esentiale Doterra, sunt senzationale. David a intrat in contact cu ele la gradinita nouam dar nu a mai racit deloc. Si eu vreau sa le cumpar, doar ca sunt mai scumpe.

  RăspundețiȘtergere