20 februarie 2019

Ce-am mai pus pe farfurie...

  • Friptură de porc cu salată verde;
  • Zacuscă de casă cu ciuperci și măsline uscate;
  • Legume gratinate (sau pizza de legume, cum zice Sofia): cartofi albi, cartof dulce, brocolli, roșii cherry, măsline;
  • Paste cu sos și brânză;
  • Fructe: căpșune, afine;
  • Piure, ficăței în sos, salată de ceapă (cu spanac, mărar verde, susan).

9 comentarii:

  1. Arată delicios! Sunt așa invidioasă pe cele cărora le iese mâncarea așa de bine!

    RăspundețiȘtergere
  2. Foaaarte bine arată, sigur e si bun!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Da, e bun, dar nu pot sa zic ca imi place sa gatesc... Gatesc doar pt ca tb sa mancam.

      Ștergere
  3. Desi mi-e o foame de lup in acest moment, tot am venit sa vad ce-ai mai gatit! :) Zacusca-mi face cu ochiul! Din fericire, am si zacusca si masline, sa nu ma dizolv de pofta.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. O prietena tocmai mi-a trimis pe what's up o poza cu cornete umplute - desertul meu preferat. :) Ce zici de asta??? Cu crema de vanilie, da?!

      Ștergere
  4. Ridichile sunt preferatele mele! Le ador de cand eram mica, iar acum, mare fiind, imi sunt la fel de dragi!

    RăspundețiȘtergere